Vart tar tiden vägen egentligen?

Är så sjukt dålig på att uppdatera nu för tiden, men jag hinner verkligen inte med. De är träna skolan & Filip som jag typ hinner med, å knappt de! Har vart sjuk också så missade en del träning. Men igår va de uppvisning på Lisse igen :P alltid kul, men vädret sög och man kände att man glömt lite ! Så idag hoppas jag på bättre väder och ett perfekt åk.

Så imorse va de som vanlig träning 8-11. Så nu efter de har jag ätit, sminkat och fixat håret. Idag är det två uppvisningar. Och efter de blir de glögg-kväll med laget hemma hos Maggie. Det kommer nog bli jätte mysigt :) Och imorgon är det bara en vecka kvar tills vi åker till Österrike, å jag känner stress över när jag ska hinna packa :S Så troligen hinner jag inte skriva något mer här innan jag åker. Men jag ska försöka att skriva varje dag där nere så man iaf kan hänga med lite vad som händer. För för min del blir de två mobilfria veckor där nere. Vilket ska bli väldigt skönt. Längtar lite samtidigt som jag känner stress över allt :S Men nu ska jag se till så att jag får med mig allt som ska med till Liseberg.

Ha det bäst!!  / J.

Onsdag..

Nu va de visst längesen jag skrev något här igen, men tiden går så himla fort nu för tiden. I söndags hade vi redan våran första uppvisning på Liseberg. Jag har ju räknat ner till den länge, å nu e den redan förbi. Och det är knappt en månad till jul :O Väldigt snart måste jag säga, men jag längtar. Lyssnar ju redan på jullåtar, har redan druckit Julmust och har redan ätit julkskinka. Så jag bara väntar :P haha Men jag tror de kommer gå minst lika fort dit som de gjort hitills. Om mindre än tre veckor åker jag till Österrike och kommer inte hem förän 21. Frågan är ju hur man ska hinna köpa alla julklappar :O Jaja de får väl lösa sig med tiden. Idag är jag iaf ledig från träningen så jag ska kolla massa filmer tror jag :) Och något One Tree Hill och 90210 avsnitt :P så de blir att bara mysa ner mig i soffan och de blir nog väldigt skönt ! :D Ha de bäst! 




Puss & Kram / J.

Vart tar tiden vägen ?

Nu va de längesen jag skrev något här känner jag. Men jag hade ingen träning i fredags eller i lördags, så på fredan blev de en sveng ut till Tjörn, mysigt och efter de plocka jag upp Filip på vägen hem så sov vi här :) På lördan va vi ute hos Mormor å Morfar på middag typ hela dan och på kvällen blev de bio :) Och i söndags va de träning. Sen va de redn måndag, vilket innebär skola och träning. Veckorna går så sjukt fort nu för tiden, de e redan bara 5 dagar kvar till första uppvisningen på Liseberg :O och 3½ vecka tills vi åkertill Österrike :O Inte alls långt kvar ju. Men nu ska jag äta å kolla en film, ha de bäst !

Puss & Kram /  J.

Snart Helg

Hejsan. Så idag är de då onsdag å de e nog en av dom tråkigaste dagarna i veckan, de e mitten av veckan å allt man väntar påe helg. Och i skolan e de verkligen inte den roligaste dagen heller, vi har data hela dagen! Från 8.25 till 16.00 Ofta man kan sitta vid en dator så länge :O Nej ! Så alla drar när dom känner för det, så vid tvåtiden åkte jag hemåt. Blev upphämtad i stora höga av mamma och Svante och drog in till stenungsund igen för att handla. Å sen hem hit, så har jag fått plockat undan lite på mitt rum. För man kunde verkligen inte komma in i de xD Å nu så fasta jag som vanligt framför datan, så sitter å väntar på mat och efter det är det träning som gäller. 18-21 i Scandinavium, ganska gott att träna därför de går lite fortare att åka dit och hem än va det gör att åka till Landvetter. Men ha en bra kväll!

Puss & Kram  / J.

Kolla in min ipod på sidan ;)

Nu har jag också fått fixat en liten ipod på min blogg, så som Josen har :P haha ska bara lyckas få till lite bra låtar men de ska väl gå bra. Men de får ja fixa senare för nu e de dax att dra till träningen!

Ha en bra kväll ! / J.

Utmaning

Jag blev utmanad av Josen:
Regler: Sätt in dessa regler och länka gärna till den som utmanade dig.
Berätta 8 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana nya i slutet av inlägget genom att skriva deras namn. Låt dem få veta att dem är utmanade!

1. Är så sjukt trött på morgonen att jag nästan alltid får springa till bussen!
2. Teamåkning är en av de bästa sakerna jag vet ! ;)
3. Jag är sjukt beroende av godis !! :D  haha
4. Jag är också sjukt mörkrädd ! :(
5.  Biter alltid på naglarna när jag är nervös eller rastlös :S
6. Måste alltid ha mobilen i närheten ! xD
7. Älskar min familj trotts att den e helt knäpp!
8. Hade de jobbigt att komma på svar till detta ! xD

Jag utmanar: Alla som vill!

Tisdag och det är sen träning

Så nu va helgen över lika fort som vanligt, och det är redan tisdag. Var ledig från träningen både igår och i söndags. Det var skönt att få vila kroppen lite men idag e de träning 19-23, det är jobbigt med träning till 23 för man är ju helt död imorgon när man ska upp till skolan. Men de finns ju inte så mkt att göra åt den saken, igår va de iaf massa plugg som behövdes göra. Och sov hemma hos Filip, Mysigt :D Hade prov i psykologi idag (gick inget vidare) och redovisning (tal på 20 min) i specialidrotten, de gick väl hyffsat fast jag och Jacqueline (vi gör de ihop) hann inte klart så får fortsätta nästa vecka med, men det känns ändå helt okej. Så nu hamna jag härframför datan innan träningen, men OTH börja på femman nu så ska kolla på de.

Nu är det :
12   dagar kvar till första uppvisningen på Liseberg!
32   dagar tills läger i Österrike!
49   dagar till Julafton !
162 dagar tills jag fyller 19!


Ha det bäst
Puss & Kram  / J.


RSS 2.0