Redan Fredag? :O

Hejsan, lite dålig uppdatering igen men jag blir verkligen seg av lov xD haha har inte fåttgjort något vettigt alls, bara träning varje kväll annars har ja så gott som inte lämnat huset xD Men jag har iaf fått sällskap här hemma av Filip, Mysigt :) Och idag va de träning som vanligt och sen efter den åkte jag för att hämta mamma på jobbet. Hem å åt och har efter de färgat håret :P De va verkligen på tiden ! Å de e väldigt populärt av Filip också, eller va säger du ? ;) Haha men nu ska jag kolla lite Desperate Housewives tror jag och sova! Måste åka hemifrån klockan sju imorgon så :P Och imorgon hoppas jag på en bra dag, först i ishallen och sedan hem till Becka, så de gäller att vara pigg! Sov så gott :)



Btw så är lovet snart slut :O Vart tog de vägen egentligen :( Räknar redan ner till nästa !

15 dagar kvar till första uppvisningen på Liseberg!
36 dagar tills läger i Österrike!
(Vilket innebär att mitt jullov börjar)
53 dagar till Julafton !
166 dagar tills jag fyller 19!

Puss & Kram / J.

Julkänsla, lite tidigt kanske?

Hej igen.! Så nu har jag iaf fått städat halva mitt rum, mer än så orkar jag inte idag xD haha och plugga? Nej de har jag inte heller gjort XD haha så bra på att planera e jag :P Istället låg jag i sängen å kolla två One Tree Hill avsnitt :) Mkt roligare än plugg ;)



Å sen så kollade jag på The Grudge 2 med min lillebror och Timmie, haha typ skrattar sönder mig åt hur lättskrämda dom är xD Och efter de har jag inte gjort allt för mkt, men jag börjar få värsta julkänslan nu ( tidigt jag vet ) har redan börjat lyssna på jullåtar och druckit julmust. De ända som egentligen saknas är pepparkakor xD Men jag får väl vänta lite till med de :P Jaja nu ska ja se om de e något bra på tv eller nåt :p

Ha de bäst!  / J.

Planering känns nödvändigt!

Hejsan. Gud va skönt det är med lov, jag verkligen njuter ! Men eftersom jag vaknade tidigt igår och inte kom i säng tidigt på kvällen för att jag hade träning till tio så va inte hemma förän elva, så tänkte jag att jag skulle sova länge idag. Men så blev de ju självklart inte klockan nio ringde telefonen. Men orkade inte svara å när jag sen gick ner å kolla vem som hade ringt så va de en sån där jobbig som bara ska fråga massa skit ! Han ringde igår med, fattar dom inte att ens föräldrar också jobbar precis som dom, dom är inte hemma dom konstioga tiderna dom ringer ! Så hmla störande. Så nu blev de att jag va uppe tidigt idag med, å idag har jag planerat att jag ska få städat mitt rum och plugga på specialidrotten som jag ska hålla ett tal på 20 min om en vecka :O tur att det är om konståkning som jag tycker e kul iaf :P Har planerat att dela upp allt jag ska göra denna veckan så jag verkligen hinner med allt utan att behöva stressa med allt en dag, så igår va ja duktig så städade lite på övervåningen och fick även tvättat en tvätt ;) haha :P Ochförtom min städning och mitt pluggande så är de nog bara träning sen ikväll, åtta till elva ! Typ sämsta tiden som finns ! Så imorgon SKA jag sova länge, så hoppas inte de e någon idiot som ringer å väcker mig ! HAHA

Förövrigt så är de:

19 dagar kvar till första uppvisningen på Liseberg!
39 dagar tills läger i Österrike!
56 dagar till Julafton !
169 dagar tills jag fyller 19!
Jag räknar ner ! :P HAHA ;)

Nej nu ska jag börja städa, kanske skriver något lite senare igen :P

Puss & Kram  / J.


HÖSTLOV!! :D

Sorry den dåliga uppdateringen men vi har inte haft något internet hemma på hela veckan. Men de har väl inte hänt allt för mkt de senaste de har vart skola å traäning. Och i fredags efter träningen åkte jag å Becka å kolla lite på Jacquelines match, så sen åkte vi ner till Donken å åt å snacka lite. Träffas ju typ aldrig de gamla "gänget" så de va härligt att bara träffas å snacka lite :P Och lördagen tillbringade jag i ishallen från 8-17. Först träning 8-11 sen mat och akutsjukvårds utbildning och is 14-17 igen, egentligen skulle jag, mamma å filip gått på High School Musical Ice Tour då, men de gick ju inte eftersom vi hade extra träning men jag å mamma fick iaf ändrat våra biljetter till söndan istället :) Så efter träningen lite så där halv död, åkte jag hem, där Lilly va på besök. Och senare på kvällen kom Nina hem till mig. Så en sveng till Ucklum för att lämna några skridskor på slipning och sedan fastna vi i soffan framför teven. Kolla på  Stärnor På Is, där Niklas och Marie åkte ut(!) Helt fel.! Jag som tillåmed röstade. Det skulle absolut vart Lotta & Torgny som skulle ut, ingen av dom åker ju snyggt inte ens Lotta! Håller med Jacqueline om att de ser utsom att hon åker med en rullator.! Jaja hoppas att dom inte kan fortsätta nu när Torgny är "skadad". HAHA. Men så går då så åkte jag å mamma till stan för att kolla på High School Musical. Å jag kan ju säga att man kände sig ganska stor där bland alla barnfamiljer xD HAHA Men de va kul iaf :) Jag skulle verkligen vilja jobba med sånt, sen längre fram i livet ;) Det ser verkligen hur kul ut som hellst. Jaja jag får väl fortsätta drömma om de :P

Å nu e de LOOV ! å de e hur skönt som hellst ! Jag ska verkligen vila ut mig denna helgen, de behövs verkligen ! Så idag blir de soffan å kolla film hela dan, så kanske jag kan göra något lite mer vettigt imorgon ;) Haha Ha de bäst!!

Masssa Pussar  / J.

Tisdag, Å En Dag Närmare Lov!

Så nu har helgen försvunnit föbi as fort som vanligt, å ändå hade vi en extra dag ledig denna helgen. Vad händer egentligen? De va träning i fredags å sen blev de en sveng till stenungsund där jag sedan sov ho Filip :) På lördag började jag med en sveng ut till Tjörn där jag hälsade på mina favoriter, oc tränade lite. Sen drog jag å Challe till Landvetter för att stå i cafeterian, där de va tävling. Så köpte massa godmat som vi kunde äta :P så va där till sex istället för nio (som vi skulle vart, skönt!) Så de blev Burger King på vägen hem :P haha å sen drog vi ut till Tjörn igen, där vi va lite över allt typ :P Så blev en sen kväll men plocka upp Filip på vägen hem iaf :) Å söndagen blev väldigt lugt, plus träning på kvällen, för att sedan sova hos Filip så vi kunde dra till Torp igår :) Å på kvällen va de då träning som vanligt. Och idag va man då tillbaka i skolan, och allt jag egentligen väntar på e LOV! Men nu e de bara tre skoldagar kvar iaf :P De går nog fort :P Men nu ska jag kolla hur de går med maten, för sen e de träning ! Ha de bäst!!

Puss & Kram  / J.

Torsdag !

Hejsan. Så igår va de dåingen träning :P Så de blev att jag åkte hem till Filip :) å sedan hem hit, mysigt :) Så vi tog sovmorgon imorse :P Å de va vältigt skönt, behövde sova lite längre för en gångs skull :) Och efter skolan har jag nu inte gjort så mkt, men ska åka till träningen snart. Å idag har mamma filmningen så då slipper jag åka sjäv ner :) Då kan jag sova en stund i bilen med :P Men nu ska jag dra skriver kanske ikväll igen :) Ha de bäst !

Puss & Kram  / J.

Ingen träning, å jag är rastlös !

Hejsan. Onsdag idag, mitten av veckan vilket innebär att de går mot helg :) som vanligt gör man ingenting i skolan på onsdagar, utan sitter där vi datan i någon timme sen tröttnar man å hittar på annat. Har kollat väldigt mkt till halloween idag :P mkt kul :) Å idag e de ingen träning så jag har typ noll att göra ! Men nu ska jag iaf kolla på Desperate Housewives som går på tvn. Ha de bäst så länge !

Puss & Kram  / J.

Vart tog helgen vägen ?

Så nu e veckan i full gång igen, varför ska helgerna gå så himla fort?? På fredan blev de donken med Challe innan jag drog till träningen å sen hände inte så mkt mer, på lördan så va de träning som vanligt 8-11, och sedan blev de en sveng ut till mormor å morfar på middag :D å efter de drog jag vidare hem till Challe, då vi bestämde oss för att sola :P (behövdes) och vi fick även sällskap av Anna :) så sen bestämde vi oss för att ha en lugn kväll med godis & film. Så de blev en sveng till Skärhamn för att köpa godis :) hälsa på Lisa & Bella blev de också :P Så sen va ja hemma hos Challe sågott som hela kvällen, kollade film & Stjärnor på is. Så på vägen hem, fick de också bli vägen om Filip :) Så va inte hemma allt för tidigt så kände mig väldigt död i söndags, såsov riktigt länge för en gångs skull :) Och senare på dan hade mamma typ något "hud party" haha och senare var Filip här. Så de va en lyckad helg men som vanlig gickden alldelas för fort.!

Och igår var man då tillbaka i skolan, men ingen träning som jag alltid har annars. Å deva ju tur för mig, eftersom att jag skulle hålla svenska tal idag och hade inte börjat igår :O men som vanligt när ja pluggar så e allt annat mkt roligare så när jag kom hem från skolan fastna jagju såklart vid teven, bästa programmen gick ju, först Desperate Housewives följt av Gossip Girl och sen One Tree Hill :O de e nog lätt att slita sig då xD Haha å sen skulle ja köra Svante till Stora Höga, så för att undvika pluggandet drog jag hem till Filip :) Så himla mkt bättre än att plugga! Men tillslut hade jag väl inget annat val än att åka hem å göra de jävla talet. Så vid halv tio började jag väl på riktigt då xD Haha så jag måste ju säga att de gick hyffsat bra idag, trotts dåligt tal och att jag blir AS nervös när ja ska snacka framför hela klassen :O xD haha. Så sen har jag väl inte gjort så mkt mer idag, utan nu väntar jag mest på att träningen ska börja. Känns som att de va en evighetsen, men de va ju faktiskt i lördags vi träna ;) haha tänk va lite ledighet kan göra :)

Ha de bäst !  
Puss & Kram / J.

Torsdag

Fan va jobbigt allt ska vara då ! Palla allt just nu, nu väntar ja bara tills imorgon då de blir helg! Ska hinna ta en fika eller McDonalds med Challs i morgon innan träningen. Snacka lite skit å så :P De behövs !  Här kommer några bilder från helgen !





Sov så gott! / J.

Lyckad Helg !

Så helgen va lyckad trotts mitt lyckade fall på träningen på fredan xD HAHA hade dock ont i huvudet i några dar men de e väl sånt man får ta haha :P Men så på lördag va de då träning 8-11 som vanligt och efter de åkte jag hem å hämtade en massa saker å drog sedan vidare till Filip :) Så va där en stund å sen blev de att åka å hämta Emma å dra hem till Challe :P Där även Anna var :) så vi fixade i ordning oss lite å drog sedan vidare till Skärhamn på förfest hos Lisa :) Mkt trevligt, Och måste ju bara säga att jag och Challs va grymt bra på Alias ;)




Så sen blev de då att dra vidare till Haddocks. Och jag hade en mkt lyckad kväll, alltid roligt att komma ut med kompisarna å göra något roligt :) Händer alldeles för sällan. Så sen på kvällen blev de hem till Challe där jag skulle sova. Och på söndag morgon var jag allt annat än pigg ! Så de blev att åka hem å lägga sig på soffan, där ja låg så gott som hela dan :P Rörde mig inte förän på kvällen då jag åkte med Filip hem till han, så sov hemma hos han :) Å skönt med sovmorgon på måndagen så vi kunde sova länge :P vilket jag behövde! Haha  Å som vanligt va de skolan & träning både i måndags å igår så orkar inte med så mkt mer än de. Är sjukt trött nu för tiden så borde nog sova mer tror jag :) Haha. Å nu sitter man då här i skolan och har data hela dagen, verkligen inte roligaste dan :( men men kan ju inte påstå att de e jobbigt iaf :P haha. Nej nu får de räcka för idag, kanske kommer lite bilder ikväll eller något också ? Om ja orkar vill säga :P Haha

Ha de bäst !  / J.

Helg!!

Hejsan. Kort uppdatering, men gud va skönt de e med helg :) Efter skolan va de att dra till Landvetter för träning och fotografering. Men så smidigt på träningen, så lyckades jag ramla å slå i huvudet (som man aldrig gör) så va helt yr och nu värker hela huvudet så direkt efter idol blir de sängen för mig å hoppas på att huvudet e bättre i morgon.



 Ha en bra fredagskväll!

Puss & Kram  / J.

RSS 2.0