Tisdag

Ja blir nästan bara sämre å sämre på de här med att uppdatera, men de e så gott som bara skolan å träningarna som jag hinner med, å de e knappt de ! Men vi va lediga från träning i helgen iaf, så på lördag va de kräftskiva med laget :) Mkt trevligt. Så då börjades dagen med att jag mötte Emelie & Rebecka på maxi i mölndal. För att handla allt till kräfskivan, sen va de vidare till Rebeckas pojkvänns lägenhet där de va dax att baka kladdkakor och fixa lite annat inför kvälllen. Så klockan blev mer och vid fem tiden mötte vi Jempa i Landvetter som skulle visa oss vart lokalen (huset) låg. Så då va de bara att börja duka & få lite go stämmning innan laget skulle komma. Måste nog säga att de blev en lyckad kväll :) Med lekar & god mat och alla hade det glada humöret med sig. Så när alla skulle vidare in till stan för att fortsätta festen blev de att åka hem för min del :) Fast först hem till Filip å hämta han, så de blev en ganske sen kväll :) Men en mkt lyckad dag i helhet.

Söndagen blev mer lugn, va hemma så gott som hela dan förutom en sveng till Net On Net å lämna telefonen på lagning (jag vet, igen!) Så igår va de måndag, vilket inneber skola & träning. Innan träningen var de styrketester, vilket kanske inte gick så bra för min del :S tror de blev sämre än sist men vet inte säkert. Så sen va de hem å plugga psykologi.! Inte de roligaste att plugga på kvällen så blev en sen kväll igår och jag va inte piggast imorse. Så efter et antal snoozade minuter så kom jag till lut upp, å stressade som tusan men missar självklar bussen ändå. Så de blev till att ring mamma så hon fick köra mej till skolan. Då va de då dax för psykologiprovet.! Å gud va smart jag känner mej efter ett sånt prov, eller INTE!!! Men nu e de iaf gjort. Så nu hamna jag här framför datan innan de sen blir dax att dra till träningen. Å idag e de säsongstart för Desperate Housewives, å jag har ju träning då så måste be pappa att spela in de (A) haha så bra e de ju så man vill ju inte missa :P Känner att ja hinner inte följa alla mina serier som ja tidigare följt  haha så kanske borde lägga ner några ? Fast de vill ja inte xD

Men men nu ska jag iaf äta :P Det blev ju ett riktigt långt inlägg iaf. Men jag får nog försöka bli lite bättre på uppdateringen här. Och bilder från helgen kommer (tror jag iaf, om orken finns xD)

Puss & Kram  / J.

Hej Hej!

Nu har ja blivit så där dålig på att uppdatera igen. Men den senaste tiden har de inte hänt så mkt roligt ändå. Det är mest skolan & träning somjag hinner med. Men nu e de iaf fredag, de ska bli skönt med helg :) Å ingen träning imorgon eller på söndag :) Så de e skönt. Men nu får ja nog börja göra mej iordning för skolan ! Kanse skriver något i kväll ? (om ja orkar) Ha de bäst !

Puss & Kram  / J.

Ledig Tisdag..

HejHej ! Gud va jobbigt de va att gå upp imorse :P de va helt sjukt vad de tog emot. Ville inget annat än att ligga kvar i sängen men men de blev upp å ta på sig å sedan ta bilen till skolan. Inte roligaste dagen på veckan, men men man får de inte bättre än man gör de. Men idag va iaf träningen inställd för ismaskinen va trasig. Så de va skönt för jag känner mej fortfarande inte helt frisk "/ Så istället kom Nina hem till mig :) Mkt trevligt, vi träffas ju inte allt för ofta, så de va baka som gällde! Som vanligt :P Vi slog på stort å baka både kladdkaka & muffins ;) Haha mkt gott :P Nu blir de då att parkera sig i soffan framför teven :P haha mkt gött :) Å imorgon blir de skolan & sen bio :D ska bli mkt trevligt :P Ha de bäst !

Puss & Kram  / J.

Så tomt??

Hej, Lördag blev de då ut till tjörn till Madde efter träningen. Där vi tjejer tog de lite lugnt å förfesta lite sedan skulle dra vidare in till stan där vi träffa Jens. Blev en kul kväll men kom i säng sent så va ju inte jätte pigg igår. Men vid två skulle jag iaf vara i ishallen för att åka lite på en tränar utbildning å lite efter fyra var man på väg hem igen :P

Mamma hade även lagt ut katterna på blocket igår, så nu e alla sålda.! :O Så när ja kom hem var de en familj här å hämta Tarzan, de kommer kännas grymt tomt när alla katterna e borta sen "/ Jag menar här har dom sprungit runt å låtit som fyra elefanter i tre månader nu å plötsligt kommer vi bara ha en katt igen :S Jaja de kanske e skönt de med, att slippa allt katthår som e överallt och alla grejer som dom river ner hela tiden. Så sen kvällen tillbringades med Filip, Mysigt :) 

Men idag i skolan har ja ju gått runt som en zombie! Dom få timmarnas sömn mellan lördag & söndag har verkligen tagit på krafterna.! Men iaf, så blev de frisören efter skolan för att fixa till den fula utväxten, så nu känns de iaf lite bättre :) Så efter de va de bara att dra hem å byta om för att dra vidare till träningen. Så nu e hela min kropp helt DÖD! Så borde väl gå å lägga mej nu så jag orkar upp i morgon, annars så lockar de iofs väldigt mkt med att stanna hemma imorgon ? Hmm ja jag får tänka lite på de. Borde ju inte missa skolan (kommer ju va borta några antal dagar iår) Men jaja annars så får jag iaf glädja mej med att de inte e någon träning på onsdag, så då blir de bio med tjejerna :) Ska bli grymt kul, längtar!  Men nej sängen väntar !



Min Tarzan <3

Sov så gott / J.

God Natt

Har inte så mkt att skriva, de va hem efter träningen å har så gott som inte rört mig ur soffan tills nu då ja förflyttat mig till sängen :D Blir upp tidigt imorgon för att träna 8-11 sen bär de förmodligen av mot Tjörn för att vara med Emma, Madds & Challs ska bli kul att bli vi "gamlingar" igen :D Saknar oss <3 Men nu ska ja nog försöka sova :P



Min favorit :) Ta en titt, Jag ska ta en till innan jag ska sova ;)



 

God Natt  / J.


Äntligen Helg :)

Så nu e de då äntligen helg igen :) Sjukt skönt måste jag säga. Började dagen med sovmorgon vilket var väldigt skönt :P sen va de då skolfoto som gällde, men jag lyckades komma försent och missa de :D haha jag har ju oroat mig inför de hela veckan å försökt komma på hur ja ska missa de, men ja lyckades utan att ja ens försökte XD HAHA men men, sen va de då teknik utveckling, den lektion blev inte lång så va inte ens i skolan i två timmar :P Nu e de dax att gå ner å äta å sedan dra till träningen :P Hoppas på en rolig träning å efter deså tror jag att jag ska bänka mig framför teven å inte röra mig en millimeter i onödan :P Haha Ha de bäst !

Over And Out  / J.

Dålig uppdatering av mig..

Hej, ganska dålig uppdatering här inne, men jag har bara inte orkat fått skrivit något. De har ju inte hänt allt för mkt den senaste tiden heller, har vart väldigt förskyld så har inte kunnat träna fullt, men annars e de mest skolan träna, hem  sova å sen börjar de om igen. Men idag e de då ledig dag, vilket e väldigt skönt :) Jag tänker verkligen inte göra något idag ska bara ligga i soffan å kolla på tv hela dan :) Jag borde plugga till matte provet som är imorgon, men smart som man e så glömde man ju matteboken i skolan :( De kommer gå så dåligt ! Men men inte så mkt att göra åt saken nu. Så nu ska ja fortsätta mitt teve tittande utan allt för dåligt samvete ;)

Kanske skriver senare. Ha de bäst !

Puss & Kram  / J.


RSS 2.0