Sommar Helg

Fredag:  Börja dagen med styrketest i Ladvetter. För att sedan dra hem, och ta cykeln å cykla till Hawaii. Sola & Bada å sen va de bara att cykla hemåt. Sen va de en lugn kväll ensam med mamma hemma. Då Svante å Pappa flyttat (typ) till crossbanan denna helgen.



Lördag:
De va träning som gällde, börja med 1½ timme golv med en massa lyft för att sedan ha två timmar is. Och man kan väl säga att de märktes att alla börjar bli trötta i kroppen, då Amanda tappades på huvudet & Elin fick skärsår över hakan, halsen och axeln. Så hon och Sarah åkte till akuten (tur att de e nära från ishallen) inget farligt men axeln skulle sys. Så när vi tränat klart åkte ja dit för att sedan åka med Sarah hem. Mkt väntande då dom redan suttit där i över en timma och det tog ungefär 1½ till från de att ja kom. Sen gick de väl ganska snabbt att väl sy de och sedan ge stelkrampsspruta. Å stressad som ja va (eftersom brosan tävla och de vill man ju inte missa) va de bara att försöka varva ner när vi äntligen va påväg hemåt. Så direkt till crossbanan för att iaf hinna se a-finalen. Å eftersom de va så fint väder så måste man ju också passa på att bada så de va bara att dra vidare till stranden. Sen blev de en ganska lugn kväll med pizza. Titta på film å käka chips med mamma.



Söndag:
Tävling på crossbanan igen, så de va bara att dra dit å titta på den. Gött att bara sitta ute å göra ingenting :P På kvällen va de sista ispasset innan Augusti. Skönt! Mina fötter mår ju verkligen inte bra nu, speciellt inte efter dessa tre timmarna. Har ju fått skav på alla ställen man kan få skav på typ :O Men nu utan träning e de ju bara att börja springa igen "/ så man inte tappar allt helt. Men de e iaf skönt att va ledig  från isen nu, skolan slutar konståkningen slutar fast snart börjar ju jobbet istället, men men de e iaf något annat.

Over and Out  / J.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0