Lördag, bästa dagen på veckan!

Hejsan. Så idag e de då lördag den bästa dagen på hela veckan, de e enda dagen då man riktigt känner sig ledig (söndag e ju bara stress att skolan börjar dan efter) Men igår va de då skolan från 12-16, men gjorde inte allt för mkt sista lektionen så åkte hem tidigare. Fick med mig Jacqueline hem ett tag innan de va dax att dra tillbaks till skolan för att hämta Sarah å sedan dra vidare till Landvetter. Men dock ingen träning för mig (mådde piss hela natten / å mkt av dan) Så satt bara å tittade, sen va de bara att ta de lugnt här hemma, men Filip kom även en stund :) Å när han gått upptäcker jag att jag plötsligt har två mobiler, smidigt av dej ;) Så sen va de bara att sova för träning 8-11 idag, så upp halv sju äta frukost å tillbaks till ishallen. Men de blev ingen lång träning för min del, fick inte vara kvar på isen för halsen måste bli bättre först, så fick sitta å sköta musiken istället. Så sen efter träningen var de smidighetstest som jag nu får göra någon annan dag istället "/ Men jaja jag hoppas att halsen e bättre imorgon så jag kan träna då :) För de e inte kul att bara sitta å titta.. Men men så efter träningen idag blev de en sveng hem till Mormor & Morfar, där va de middag som gällde. Kräftor & Räkor! Mkt gott :p så nu e ja ju mättare än mättast!  Haha Men snart kommer Jacqueline så de e väl bäst att logga ut så man e klar så vi kan dra till Emma. Ha de bäst !

Puss & Kram  / J.

Fredag å äntligen helg!

God Morgon! Skönt med sovmorgon idag, börjar inte förän 12. Men då är frågan om man ska eller inte ska till skolan idag, mår inte toppen och natten va ganska jobbig :/ Men ska kanske bestämma mig för att inte träna idag ? Utan bara vara där å titta, ja jag får fundera på de lite å känna efter. Men nu ska jag iaf hoppa in i duschen så man iaf ser lite piggare ut.!

Puss & Kram / J.

God Natt ! :)

Så igår va de då en hel dag i B32 i skolan, Jippie ! Älskar att ha data från 8.25-16! Eller inte ! men men det e iaf skönt med ens små raster :P Haha en sveng hem å till tempo å hem å sen kvantum hanns de med på en av rasterna ;) Haha har man tråkigt så har man :P Så efter skolan blev de en sveng till torget med Jacqueline, fick mej en del goda skratt ;) Somnär ja fick henne att gå igenom värsta vattenfallet typ bara för att hon skulle bli körd till Ödsmål xD Haha de va ju lätt värt de :P Så sen drog jag & Filip hem till mig å gjorde inte allt för mkt, å klockan blev sent. Så drog hem till Filip för att sova :) Så till solan idag och under lunchen blev de en sveng till torget med Emma, Jennie, Janna & Frida :) Kul att komma ifrån skolan en stund :P Så hem efter skolan för att äta innan de va dax för träning :P Åkte även å hämtade min nya tv som hade kommit på posten :) Så sen träning i tre timmar, och jag har lyckats slå i mitt knä några gånger så nu e de blått igen, väldigt snyggt måste ja säga.! Men nej nu skaja kolla in min snygga teve å sen sova :D Ha de bäst!



Med min nya teve och datan i sängen lär jag tillbringa all min lediga tid i sängen framöver ;)




 

Sov Så Gott  / J.


Tisdag..

HejHej.

Nu börjar allt att bli som vanligt igen, tillbaka i skolan och träning på kvällarna. Jag har iaf kommit fram till att jag har ett ganska bra schema trotts allt, inte alls mkt jobbiga saker. Men segt att sluta fyra på fredagar när träningen börjar fem i Landvetter. Lycka till att hinna med de !



Mitt schema :)

Så igår va de då skolan å sedan hem å vila sig en stund innan de va dax att dra sig mot Landvetter. Börja med styrketest, för att sedan träna lite lyft och sen ha 2 timmar is. Mina ben var (och är) döda kan jag ju säga ! Så de blir jobbigt att träna. Och idag när jag vakna så hade man ju en härlig träningsvärk i ena benet, vilket har vart ganska segt idag, speciellt på träningen förut. Tror typ att man ska falla ihop på isen, och nu efter e de ännu värre trotts att jag stretcha extra. Men de blir skönt imorgon när man e ledig och i skolan kommer vi ju så gottsom inte lämna B32. Får se hur länge man orkar med att vara i skolan, känner på mig att de kommer vara svårt att stanna till fyra. Jaja nu blir de kolla på teven :P Ha de bäst!

Puss & Kram  / J.

Skönt med en ledig helg..

Kan ju varna att jag tror att detta inlägget kommer bli långt ! Men de har ju vart en lång helg så en del att skriva och en del bilder med ;) Haha Så i torsdags va de då första skoldan, det var ju inte allt för mkt började med att gå igenom schema mm, å sen håltimma från typ 9.30-12.40 Så det blev en sveng ut till Tjörn för mig & Jacqueline. Snacka lite med Becka för att sedan åka tillbaka till solan. När skolan väl va slut va de dax att åka hem å vila& äta innan man skulle till träningen. Träning 17.30-20.30 och jag var helt slut efteråt. Med man blev genast lite piggare av att tänka på att det inte va någon träning på hela helgen :) Så hem å duscha vara med Filip & sova.

Fredag: 2a skoldagen, Inte mkt mer i skolan den dan, håltimma även denna dan. Och på teknink utvecklingen var de en tur till leksaksaffären åsen sluta :) Så blev en sveng hem till Filip å kolla på film :) Innan de va dax att dra sig hem för att göra iordning sig lite..

Sen kom Nina hem å hämtade upp mig, för att dra till Liseberg å kolla Nrj In The Park. När vi väl kom dit så var de ju typ bara 100 000 fjortisar :O Vilket nästan fick oss att vända, men vi gick och köpte godis istället :P Och sen var de nästan dax för dom att börja, och det hade iaf kommit lite mer normalt folk. Sen fick vi då även sällskap av Jens, TB, Sebbe, David & Christian. Så när Nrj va klart blev de även ett åk med Uppswinget :P Mkt kul att se killarnas miner måste jag säga :P haha



Så efter de blev de även en promenad genom stan och äta hann vi också med. Sen va de åka hem som gällde men först lämna Sebbe & Jens. Så sen sov Nina hos mig.

Lördag :  Gå upp hyffsat i tid för att dra in till Liseberg ed Nina, TB & Jens. Mkt roligt faktiskt, man är ju inte där så oft nu förtiden :P Så va där i några timmar och fick känna sig liten igen :D Måste även säga att dee mkt roligt att sitta å titta på dom andra när man åker något för jag har aldrig sett dom skrika å se så rädda ut annars ;)


Haha Så sen va de då dax att dra sig hem för att  göra sig iordning för att att dra ut sen på kvällen, så de blev packa väskan åka till Emma å chilla lite :P Sen bussen ner till stan  igen :P


Inte så mkt kommentarer om kvällen, bara att de finns bra mkt konstiga människor :P Så sen va de då dax för bussen hem :) Så himla skönt att sätta sig ner å vila fötterna å att sen komma hem å sova i sin säng ärju helt undebart :D

Söndag: Vaknade tidigt idag trotts att de blev sent igår,men när ja väl vart uppe några timmar såblev de promenad för mig och mamma, hem till Emma för att hämta bilen & min väska. Det var riktigt skönt att vara ute å gå faktiskt :D kanske ska göra de oftare?? Så nu har ja inte gjort så mkt mer idag, fick cärsta ont i huvudet förut och min hals har börjat göra ont igen så undrar om de e nu jag kommer bli sjuk på riktigt? "/ Hoppas inte de.  Men nu ska jag iaf fortsätta kolla på Gossip Girl som gårpå teven nu :D  Ha de så bra !

Puss & Kram / J.



 


God Natt

Så filmen var kanske inte så jätte bra, inte direkt min humor men men vi fick oss iaf en del skratt :P Men de e ju alltid mysigt att gå på bio. Så sen va de då bara att dra sig hemåt å nu har ja bara tagit de lugnt å försökt vila mina ben (som förövrigt e helt döda!) Å nu e de bara en natt kvar! sen börjar allt blisom vanligt igen. Skolan Plugga Träna Sova, Skolan Plugga Träna Sova.. Jag vet ju vad ja har framför mig, hösten är ju inte allt för kul! Men men, det är ju inte allt för långt till höstlovet som tur e :P Men nu kanske de e dax att dra sig mot sängen så man orkar upp imorgon? Eller kankse blir man uppe en stund till? Får se :P

Sov så gott  / J.

Sista dan!

Idag va ja ju uppe tidigt, så efter en stund när mamma hade vaknat å vi fått i oss frukost. Så blev de en sveng mot stan där ja fick fixat min telefon. Så nu får vi se om den kommer fungera eller om den måste skickas iväg (hoppas inte) Så just nu sitter jag här och väntar på att mamma ska bli klar med maten. Sen blir de att dra sig mot bussen. Bio med Emma, det blir troligen
The Love Guru hoppas att den e bra :P



Men nu får de bli att fixa iordning de sista ! 

P & K  / J.

God morgon..

Sista lovdagen å jag går upp kvart i 8 :O Ja, min lillebror hade fått för sig att jag skulle köra honom till skolan så ja hade inte så stort val att göra annat än att gå upp sätta mig i bilen å ta en sveng till Stora Höga, så när ja väl kom hem kändes de ju inte som någon större idé att gå ålägga sig igen då man troligen bara kommer sova bort hela dan. Så nu hamna ja framför datorn å väntar på att någon rolig ska vakna :P haha.. Idag blir de förhoppningsvis bio :P Men fårväl se hur de blir med de där..

Skriver kanske något mer senare :)

Puss & Kram  / J.


Sista dagarna på lovet "/

Så lördagen blev en ganska lugn kväll för min del, trotts en massa olika förslag på vad som hände. Men min kropp orkar inte riktigt med så mkt nu för tiden, de e knappt att mina ben orkar hålla mig uppe längre. Å söndag va de träning igen, dubbla pass.! Sen senare på kvällen kom Nina hem till mig :) Kul å träffa henne, även om vi inte gjorde så mkt. Satt mest med familjen å kollade på tv, såg även en film som ja inte kommer ihåg va den hette?? Men väldigt konstig var den iaf xD Så sen va de då dax att sova. Och oj va gott ja sov, för  jag vaknade inte förän kvart i ett igår :O (haha så kände lite stress) Nina var redan vaken, så vi bestämmde oss för att gå ner å göra våfflor till frukost :D Men ingen sylt å ingen grädde, så Nina, Svante å Jag fick ta en tur till Tempo. Fick även handlat lite godis :P haha. Sen blev de då att äta våfflor, Gott ! Så efter de fastnade vi framför teven igen, så de blev att kolla lite OS. Det är så skönt att vara med Nina, för de kan gå hur lång tid som hellst mellan vi träffas, men när vi väl träffas så känns de alltid lika bra! :P Haha och vi behöver inte göra något alls, å de e ändå inte tråkigt. En bra vän så att säga ! :D

Men sen va de då dax att dra sig mot Landvetter, för dagens träning. Bara två timmar is + 1½ golv. Så började golv tränngen med lyft, och jag fick mej en del goda skratt. Vi har inte riktigt fått till de som det ska vara :P haha och sedan då två timmar is, min förkylning känns ju inte bättre. Igår när vi åkte programmet andra gången så känndes de inte alls bra :( men men imorgon e de ju ingen träning så får vila upp mig då. Men de som e väldigt tråkigt, är att imorgon e de sista dagen på lovet :( Men jag å Emma (kanske någon mer) har iaf bestämt att vi ska gå på bio. Men vilken film har vi ingen aning om, någon bra som går nu kanske?

Å idag är de träning som gäller (som vanligt) Men vi blev iaf glatt överaskade igår, eftersom vi skulle haft träning i Isdala 20-23 idag men de blev ändrat till Landvetter 17-19 :D Oj så bra ! :P Vi har haft ganska bra flyt med tröningarna de senaste :P


Världens Bästa Nina <3

Å självklart har man ju läst horoskopet idag:
Tisdagen börjar stillsamt men under eftermiddagen händer det spännande saker. Du får flera förslag.
Det låter ju ganska lovande iaf :P Haha

Jaja nu ska ja hjälpa min lillebror med några crossglasögon (får se hur de går)

Puss & Kram /  J

Ledig lördagkväll :)

HejHej. Jag orkade aldrig lämna in min mobil på lagning igår "/ Så ja får ha den lite knäpp ett tag till, istället blev de mest att ta de lugnt innan de va dax att dra sig mot Landvetter. Träning från 19-22. Men när vi tränat den 2:a timman, fick vi välja om vi skulle köra på till fem i halv å få sluta eller spola å träna till 22. Självklart till fem i halv ! Skönt att få komma hem lite tidigare en kväll, vi skulle ju trots allt vara tillbaka kl 8 imorse.
Så tillbaka vid 8, träning till 10 för att sedan ha paus i 1½ timme, men så blev de ju inte. Vi fick gå på efter spolningen vid tio för att "hjälpa" stockholmslaget med saxa & flytta vinge. Så av isen vid fem i halv å bara en timme ledigt innan nästa träning. Men de fick man ju göra något åt, så vi fick allt lurat till oss en halvtimma ledigt till för att sedan bara träna 1½ timma :D Så klara halv två å lediga ända till halv två imorgon.

Då blev de hem å äta lite innan jag & Pernilla drog till hawaii för ett dopp :P Kan ju inte påstå att de va allt för varmt men ganska gött ändå :) Man får ju passa på när solen e uppe :P
 
Å jag läste just mitt horoskop för idag : 

Själva dagen blir stillsam men kvällen blir troligen dramatisk. Viss risk för ett rejält känsloutbrott.


Så jag tror att de får bli en lugn kväll för mig idag ! xD Haha man kan ju inte riskera något ;)

Å idag har ja även bestämt att jag ska vara med Nina imorgon kväll/måndag morgon, å de ska bli kul :D Vi träffas ju aldelles för sällan så hoppas på något roligt då :P Haha  Nej nu ska ja nog vila mig en stund i soffan ! :D
Ha de bäst !


Over And Out /  J.

Hej Hej

Hade då träning i måndags till halv fem å sen va de inte träning förän onsdag kl sju (film kl 6) så de va sjukt skönt med så länge ledigt för både fötter å ben. På tisdagen började jag å mamma med att kolla lite affärer å köpa lite saker, för att sedan dra vidare till floda crossbana där de va tävling för Svante. Gick inget vidare för han men de e ju lag tävling och stenungsund leder fortfarande :) Sen va de hem å sova, för skulle vara i ishallen klockan nio på morgonen för att hjälpa till på lägret (Jippie när man egentligen har långledigt) Så en heldag i ishallen blev de, 9-22. Fick iaf sovit en liten stund i omklädningsrummet innan de va dax för träningen :P Men nu är de äntligen lite lugnare med träningarna bara tre timmar om dagen så man hinner med att göra massa saker på dagarna innan. Inte för att ja gör så mkt igår satt ja bara i soffan å kollade på OS. Eller ja, Jag & Svante va å handlade också :P haha och sen va de då träning. Men nästa vecka då blir de mkt ledigt :P haha onsdag & fredag - söndag :D Så sjukt skönt, synd bara att skolan börjar den veckan. Å vi har dåligt schema ! Usch ! Ska inte bli de minsta kul.. Men nu funderar jag på om ja ska orka mig in till stan å lämna in min mobil på lagning eller inte ? "/ Den e ju väldigt irriterande som den e nu, men egentligen kanske man borde vila upp sig inför ispasset ikväll.. Hmm ja får fundera på de lite. Jaja jag kanske skriver något senare om jag hinner/orkar.

Puss & Kram / J.

Träning Träning Träning

Just nu e de träning som gäller! Imorgon e sista dagen på
period 2, så fem timmar kvar innan de blir en hel ledig dag :D Vilket ska bli väldigt skönt för fötterna e ganska så trötta efter 25 timmars isträning ( de vi haft dom senaste 5 dagarna ) Så på kvällarna när man kommer hem från ishallen e man ju helt slut, så egentligen borde ja sova nu så ja orkar mig upp vid halv 8 imorgon :/ men jag måste ner å fixa iordning min matlåda som ja ska ha till ishallen imorgon först. Så de blevbara ett litet kort skrivande idag för nu väntar sängen !

Sov så gott  / J.

Fullt upp

Hejsan, va ju ett tag sen ja skrev något här nu men de e så mkt annat hela tiden nu så de finns inte mkt tid för att sitta vid datan. Nu e de träning för fullt, men i onsdags va ja ledig så då blev de en sveng ut till Madde, där va de åka ut med båt & köra vattenskoter som gällde. Så himla kul :D Hade en super bra dag med min udebara vän, massa snack om allt som man inte hinner snacka om längre när man inte träffas alls lika mkt är man inte tränar ihop :( Men men efter de va de en liten sveng till ishallen å hälsa lite, saknar mina vänner <3 Efter de drog ja vidare hem till Pernilla å satt å mös i soffan med henne & Emma. Härligt att inte göra något speciellt :P Å nu har ja då träning 2 gånger om dan så man orkar ju inte göra så mkt när man kommer hem, men nu ska ja iaf gå å lägga mig så ja e pigg till isen imorgon :) Ska försöka skriva lite oftare också :P Haha Ha de bäst !

Puss & Kram  / J.

Lördag..

Jag kan ju inte påstå att ja e så jätte aktiv här inne för tillfället, men de har ju vart så fint väder. Så att sitta inne hade ju vart att plåga sig själv. Men idag e de ju inte så fint väder så en stund vid datan skadar inte. Den senaste veckan har vart helt underbar,
sol & bad hela veckan. I måndags började Emma, Pernilla å jag med att pressa på stranden för att sedan åka in till stan å kolla bio, Mamma Mia blev de, med en massa skratt å sköna låtar blir man ju helt kär i filmen :P




Å tisdag fick de bli stranden för oss igen :P Sen på onsdag när dagen började med lite dåligare väder än dom andra blev de en shoppingrunda med Denise & Pernilla i stan. Då va vi inne i stan vid 12 å började leta igenom alla (!) affärer, Denise lämnade oss tidigare å jag å Pernilla satt inte på bussen hem fören vid 8. Riktigt bra på att handla e vi, men nu e de inte mkt pengar kvar från lönen xD Haha Men men, kul hade vi :D Tycker om dej vännen ! Så i torsdag va då min sista helt lediga dag, så då åkte jag med familjen ut till Korsholmen å låg där å sola & bada hela dagen. Där hade vi en lian å en hel brygga, så de va inte svårt att underhålla sig. Sen avslutades kvällen med att fiska makrill, Mysigt :D

Och igår va de först stranden å sen hade ja då första träningen för säsongen, de va kul att stå på isen igen. Men mina fötter e ju inte kompisar med skridskorna så två feta blåser gick ju inte att undvika. Å 10 timmar senare va de dax att stå på isen igen. Så klockan ringde 6 :O å va sjukt trött, så de va ju nästan farligt att ta bilen ner till Landvetter när man va så trött, men tre timmar senare va träningen slut å då ett litet möte innan de va dax att dra hem. Så nu ska ja försöka inte göra allt för mkt ikväll, måste vila fötterna för imorgon ska dom i å trängas i skridskorna igen, men de får dom allt tåla för dom får inte ledigt fören på onsdag! Då hoppas ja på fint väder så man kan vara ute lite, mår mkt bättre av de :D

Fast nu tror ja att jag har börjat bli knäpp eller nåt nu, för jag lyssna igenom lite låtar på datan å fastnade vid jullåtar å kunde ju självklart inte låta bli att sjunga med, haha och jag längtar till lägret som är i december efter allt snack idag :P haha ja jag vet, man borde inte längta till jul nu men tro de eller ej, ja gör de faktiskt ! Om de inte kommer lite sol nu idagarna då vill säga för då har ja gärna sommar ett tag till :P  Haha



Österrike 2007.



Nej nu får ja underhålla mig på något sätt, Ha de bäst !


Puss & Kram  / J.


RSS 2.0